COMBISETS

Combitsets
Ben jij nou op zoek naar nieuwe machines om bijvoorbeeld een tuinhuisje, schutting of sauna te maken maar weet u niet precies welke machines u allemaal nodig heeft. Zoek niet verder, want wij hebben voor u alle machines in combisets zitten. Hierdoor hoeft u niet te zoeken naar losse machines, maar heeft u gewoon alles in 1x compleet.

Inhoud van de set
Bent u nou op zoek naar 2 machines met accu, dan kunt u bij ons terecht. Toch liever wat meer machines in uw combiset, dat is geen probleem. Bij ons op de site hebben wij sets van 2 tot en met 11 machines.

Buiten het aantal machines heeft u ook altijd de keuze welke amperage de accu’s voor u moeten hebben. Wilt u de 3Ah batterijen of gaat de voorkeur toch uit naar 5Ah accu’s, in onze combisets vindt u het allemaal!

De manier van opslag is ook afhankelijk van het type set dat u besteld. Gaat u voor een combiset in een tas of heeft u toch liever alles in de Mbox systainers. U vindt dit alles in de mooie combisets die wij u aanbieden. Wilt u een trolley om alle machines makkelijk mee te nemen, dan adviseren wij u de DLX1102TJ1.

Soort machines
Wilt u alle machines met een koolborstelloze motor, dan kan dit zeker. Het is namelijk zo dat bij bijna alle sets het type motoren hetzelfde zijn. Dus op het moment dat u een koolborstelloze machine in de set zit, zijn alle machines koolborstelloos.

Best sellers
Bent u nou benieuwd naar wat nu de meest populaire sets zijn, dan zal ik dat voor u even op een rijtje zetten. De DLX2189TJ is de meest verkochte set van het afgelopen jaar. Deze set bestaat uit een van de beste schroefmachines en slagschroevendraaiers en bevat 2 18V 5Ah accu’s.
Toch op zoek naar een iets grotere set. Dan is de DLX6400T misschien wel iets voor u! Deze set bevat 6 machines die voor al het werk wat u gaat doen geschikt zijn. Deze set bevat 3 batterijen van 5Ah en zit met 6 machines in een grote tas waarmee u dus altijd alles gemakkelijk mee kan nemen.
Bent u toch nog bang dat u machines te kort gaat komen, dan zou u de DLX1102TJ1 moeten proberen. Deze set bevat 11 machines en daar zitten maar liefst 5 accu’s in. Om alles makkelijk mee te kunnen nemen is er zelfs een trolley toegevoegd aan de set.

Verder advies
Voor meer advies mag u altijd een mail sturen of bellen naar onze klantenservice. Wilt u toch liever in de winkel langskomen, dan kan dit zeker.  Wij raden wel aan om even te bellen voor de voorradigheid, zodat we zeker weten dat alles op voorraad is!

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 250

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 250

Pagina