Accu Schuurmachine

Accu Schuurmachines
Bij het schuren buiten of bij grote oppervlaktes is het erg fijn als er geen verlengsnoer in de weg zit die je elke keer moet verplaatsen. Je hoeft ook geen rekening te houden met eventuele stopcontacten in de buurt. Bij de aanschaf is het verstandig om te kijken naar hoe lang je zonder stroom met de schuurmachine op accu kunt werken. 

Polijstmachine
Een polijstmachine wordt vooral gebruikt om materiaal glad en glanzend te maken.

Bandschuurmachine 
Dankzij een snel roterende schuurband is een bandschuurmachine geschikt voor een grove en snelle afname van grote oppervlakken.

Delta Schuurmachine 

Een delta schuurmachine is voorzien van een schuurzool met driehoekige vorm en om die reden ideaal voor de kleinere hoeken bij plinten, vensterbanken en traptreden.

Excentrische schuurmachine 
De ronde schijf van een excenterschuurmachine maakt 2 afzonderlijke draaiende bewegingen, waardoor je snel en gelijkmatig oppervlakken schuurt. Handig voor een fijne afwerking, maar ook voor grote stukken materiaal.

Stripschuurmachine 
Een stripschuurmachine is dankzij de smalle strip net als een schuurroller zeer geschikt voor het schuren van moeilijk te bereiken plekken als spijlen en hekwerk.

Handpalmschuurmachine
Een handpalmschuurmachine is heel eenvoudig met 1 hand te bedienen, zodat je met je andere hand het werkstuk onder controle houdt.

Vlakschuurmachine 
Samen met de deltaschuurmachine is de vlakschuurmachine de meest gangbare schuurmachine. In te zetten voor alles behalve het echt fijne werk.

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product