Hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger
Met een hogedrukreiniger heb je snel een schoon terras, fris gewassen auto en piekfijn tuinmeubilair. Hogedrukreinigers spuiten alles onder hoge druk in een mum van tijd schoon. Een hogedrukspuit sluit je eenvoudig aan op je tuinslang. Ga je een hogedrukreiniger kopen, dan is het belangrijk stil te staan bij wat je met de hogedrukspuit wilt gaan reinigen. Een keuze voor een hogedrukreiniger hangt voornamelijk af van het soort reiniging klus dat je wil uitvoeren. Hoe hoger de waterdruk en de wateropbrengst, hoe meer verontreiniging je aankunt.

Minimale werkdruk
De werkdruk druk je uit in bar. Het geeft de kracht aan waarmee het apparaat het water naar buiten perst. De hoogte van de werkdruk bepaalt de kracht van de waterstraal, hierdoor heeft een reiniger met een hoge werkdruk meer reinigingskracht.

Slanglengte
Hoe langer de hogedrukslang, hoe groter het bereik is vanaf je hogedrukreiniger.
Aanbevolen voor terrasgrootte
De terras grootte die je met je hogedrukreiniger aanpakt, hangt af van een aantal specificaties. Vaak pak je met een lichte hogedrukreiniger namelijk geen groot terras aan. Daarnaast raden we je altijd een terrasreiniger aan voor het terras.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.