Accu Boormachine

Accu Boormachine
Wil je enkel schroeven en wat licht boorwerk in bijvoorbeeld hout, metaal, gips en zacht steen uitvoeren, dan is een accu boormachine voldoende. Wil je ook in hard steen als metselwerk boren, dan kijk je naar een klopboormachine en wil je in beton boren, dan heb je een boorhamer nodig. Zo is er voor iedere toepassing een geschikte boormachine te vinden.

Koolborstelloze boormachine
Bij een borstelloze motor gaat de stroom naar het veld en niet via koolborstels naar het anker. Het veld is bij een koolborstelloze motor voorzien van wikkeling en het anker van een magneet. Omdat de stroom bij een koolborstelloze motor niet via koolborstels loopt heb je ook niet de wrijving die deze koolborstels 

Klopfunctie
Bij de klopfunctie draait de boor in die stand niet alleen rond, maar maakt ook een 'kloppende' beweging. Hierdoor komt de boor ook door die stenen muur heen.

Hamerfunctie
De hamerfunctie zorgt ervoor dat er een tik gegeven wordt op de kop van de boorhamer, die een pulserende beweging in plaats van een roterende tot stand brengt. De kracht waarmee dit gebeurt is vele malen groter dan de kracht waarmee de klopfunctie van een klopboormachine werkt. Dit moet ook wel, omdat een boorhamer door veel harder materiaal heen moet komen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 28

Pagina
  1. korting-64%
    Makita DA330DZ 10,8V Li-Ion accu haakse boormachine body
  2. korting-14%
    Makita DHP470ZJ 14,4V Li-Ion koolborstelloze accu klopboor-/schroefmachine body in Mbox
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 28

Pagina