Trimmer

Trimmers
Grastrimmers of kantenmaaiers gebruik je voor de afwerking van je gazon. Hiermee zorg je ervoor dat je ook de moeilijk bereikbare hoekjes, waar je met een grasmaaier niet zo gemakkelijk bijkomt, netjes houdt. Een elektrische grastrimmer is vaak goedkoper, maar je zit wel vast aan verlengsnoeren. Een grastrimmer op accu zorgt voor meer bewegingsvrijheid, maar je bent wel afhankelijk van de duur van je accu. Met een benzine grastrimmer ontdoe je jouw tuin van stugge grassen en onkruid. Deze apparaten hebben het meeste kracht, maar vereisen wel veel onderhoud

Maaibreedte draad
Hoe breder de maaibreedte van het draad is, hoe groter de strook gras is die de maaier in een maaibeweging maait. Een grotere maaibreedte zorgt er dus voor dat je sneller klaar bent met maaien en dat je gemakkelijker grotere stukken aanpakt.

Maaibreedte messen
Hoe breder de maaibreedte van de messen is, hoe groter de strook gras is die de maaier in een maaibeweging maait. Een grotere maaibreedte zorgt er dus voor dat je sneller klaar bent met maaien en dat je gemakkelijker grotere stukken aanpakt.

Handgreep
Bosmaaiers zijn voorzien van een stuurboom zodat u de bosmaaier gemakkelijk kan hanteren.
Bij de lichtere modellen bosmaaiers zitten meestal een D-greep (2 hands gedragen) en is in hoogte verstelbaar. De zwaardere modellen bosmaaiers zijn voorzien van een U-greep, ook wel ossenkopstuur genoemd. Deze zijn voorzien van een draagstel om uw draagtuig makkelijk en veilig aan te monteren. De U-greep is verstelbaar in hoogte.

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 44

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 44

Pagina