0

U heeft

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

$99Capped Delivery

Fill your cart & pay no more than $99 dellivery

Ruilen, retouren & klachten

Retourneren/ruilen bij Fixum.be kunt u binnen de termijn van 31 dagen. Dit dient u per e-mail of telefonisch aan ons kenbaar te maken, voordat u uw aankoop gaat retourneren. U ontvangt dan van ons een retourlabel. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is. Vanaf het moment van herroeping dient uw aankoop vervolgens binnen de termijn van 7 dagen retour gezonden te zijn.

Let op: producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Kosten: De kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor uw rekening. Eventuele oorspronkelijke bezorgkosten krijgt u wel vergoed als u de volledige zending retourneert.
Annuleren van een geplaatste bestelling U kunt uw geplaatste bestelling kostenloos annuleren wanneer deze nog niet door ons verzonden is. Het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten zal dan aan u terugbetaald worden.

''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Klachten: Heeft u een klacht of probleem omtrent uw bestelling, levering of de afhandeling hiervan? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Eventuele beschadigde leveringen en/of incomplete leveringen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.